Menu

Fotbolls – EM 2020

20th February 2020 - Sport
Fotbolls – EM 2020

Nu är det inte länge kvar innan det är dags för Fotbolls- EM 2020. Den 12 juni kl 21:00 startar första matchen mellan Turkiet och Italien.

Sverige kommer att spela i grupp E och deras matcher kommer att vara i Bilbao och Dublin.

Årets EM är lite annorlunda då det inte är ett land som står som värd för turneringen. Därför kommer matcherna att spelas utspritt över Europa i städerna Baku, München, Rom, Sankt Petersburg, Amsterdam, Bilbao, Bukarest, Budapest, Köpenhamn, Dublin och Glasgow och semifinaler samt final kommer att spelas på Wembley Stadium i London.

Passa på att bunkra upp redan nu med dina “heja på Sverige prylar”. Är ni ett företag så kan ni hitta profilprodukter i Sverigefärger som ni kan trycka er logga på. Är du privatperson skriv din hejaramsa på en tröja eller varför inte din egen vattenflaska.